we make
spaces

Arno Geesink

Arno is geboren en getogen in Arnhem. In zijn jeugd was hij smidsjongen. Hier is zijn liefde voor het ambacht en het maken ontstaan. Na het gymnasium studeerde hij bouwkunde in Delft waar hij in 2011 zijn Masters graad behaalde. Na zijn opleiding heeft hij werkervaring opgedaan als junior architect bij Geesink-Weusten. Een grote passie voor (conflict-) geschiedenis leidde ertoe dat Arno betrokken raakte bij grote internationale onderzoeksprojecten naar de herontwikkeling van industrieel en militair erfgoed. Dit resulteerde in een bijdrage aan een boek over dit onderwerp van de universiteiten van Sheffield en Oxford en het initiƫren van het atoombunkerproject. In 2013 is hij KRAFT architecten gestart vanuit de wens om meer deze fascinaties verder te onderzoeken en uit te diepen, wat heeft geleid tot een krachtige visie op herbestemming en monumentaliteit.

Neem contact op: arno@kraftarchitecten.nl

Joep Koenders

Joep is opgegroeid in de Achterhoek in een grote familie van bouwende vakmensen, dus een studie bouwkunde aan de TU Delft lag voor de hand. Hij is daar in 2007 afgestudeerd met een eervolle vermelding. Na een aantal jaren te hebben gewerkt voor bureaus in Amsterdam, Dublin en Berlijn heeft hij na terugkomst in Nederland gewerkt bij Royal Haskoning en Slangen + Koenis architecten, met name aan publieke sportgebouwen. Hier ervoer Joep de positieve maatschappelijk impact die uit kan gaan van goede architectuur. Dit werd versterkt toen hij de opdracht kreeg een nieuwe accommodatie te ontwerpen voor zijn oude voetbalvereniging die mede door zijn inbreng uitgroeide tot een volwaardig multifunctioneel dorpshuis. Vanuit de wens om nog sterker betrokken te zijn bij dergelijke projecten en bij te dragen aan ruimtelijke ontwikkelingen vanuit een maatschappelijk perspectief is hij sinds 2016 als partner toegetreden tot KRAFT architecten. Joep is tevens lid van de programmaraad van het Arnhemse architectuurplatform CASA.

Neem contact op: joep@kraftarchitecten.nl

Dirk van de Lockand

Dirk is een joviale en gedreven Brabander die zowel creatief als technisch zijn mannetje staat. Hij was al jong bezig met beeld, muziek en techniek. Na diverse opleidingen op het gebied van muziek en videoproductie ontdekte hij de bouwtechniek. Met zijn studie aan de Academie van Bouwkunst in Arnhem komen deze aspecten samen. Sinds 2021 versterkt hij KRAFT architecten als technisch ontwerper (en DJ).

Neem contact op: dirk@kraftarchitecten.nl

Vacature(s)

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en getalenteerde stagiairs (HBO/WO) met een grote affiniteit en aantoonbaar talent voor ontwerpend onderzoek, ruimtelijke vormgeving en/of bouwtechnisch ontwerp.

Heb je interesse om (minimaal 6 maanden) mee te draaien in ons kleine maar gedreven team, waarbij je alle aspecten van ons prachtige vak kunt ervaren? Stuur dan een korte motivatie met CV en portfolio naar info@kraftarchitecten.