we make
spaces

Ir. Arno Geesink

Arno is geboren en getogen in Arnhem. In zijn jeugd was hij smidsjongen. Hier is zijn grote passie voor het ambacht en het maken ontstaan. Na het gymnasium studeerde hij bouwkunde in Delft waar hij in 2011 zijn Masters graad behaalde.

Na zijn opleiding heeft hij werkervaring opgedaan als junior architect bij Geesink-Weusten. Een grote passie voor (conflict) geschiedenis heeft ertoe geleid dat Arno betrokken is geraakt bij grote internationale onderzoeksprojecten naar de herontwikkeling van industriëel en militair erfgoed. Dit heeft geresulteerd in een bijdrage aan een boek over dit onderwerp van de universiteiten van Sheffield en Oxford.

In 2013 is hij KRAFT architecten gestart vanuit de wens om meer invulling te geven aan deze thema’s.

Neem contact op: arno@kraftarchitecten.nl

 

 

Ir. Joep Koenders

Joep is geboren in Doetinchem en opgegroeid in de Achterhoek in een grote familie van bouwende vakmensen. Zo lang als hij zich kan herinneren wilde hij al architect worden, dus een studie bouwkunde aan de TU Delft lag voor de hand. Hij is daar in 2007 afgestudeerd met een eervolle vermelding.

Na een aantal jaren te hebben gewerkt voor bureaus in Dublin en Berlijn heeft hij na terugkomst in Nederland gewerkt bij Slangen+Koenis architecten, met name aan publieke sportgebouwen. Voor dit type gebouwen – en dan met name het sociale aspect – had Joep al een grote affiniteit opgedaan toen hij gevraagd werd om de accommodatie te ontwerpen voor zijn oude voetbalclub.

Vanuit de wens om hieraan meer invulling te geven is hij sinds 2016 als partner toegetreden tot KRAFT architecten.

Neem contact op: joep@kraftarchitecten.nl